Vakprijzen

Krantenartikel 2016

De Vrijheid bekijk hier de inzending.

.

Krantenartikel 2017

Huis in Stijl Schilderwerken twee keer op rij genomineerd voor de Nationale Schildersvakprijs

Ze doen het weer! Ook dit jaar zit Huis in Stijl Schilderwerken weer in de strijd voor de felbegeerde Nationale Schildersvakprijs. Deze prijs brengt op landelijk niveau het kwaliteitsbewustzijn in de schilders- en onderhoudsbranche onder de aandacht. Een vakjury beoordeelt alle nominaties op stijl en kwaliteit.

De vakjury van de Schildersvakprijs reisde wederom naar Oosterhout om de inzending van dit jaar te bewonderen. Afgelopen jaar bereikte Huis in Stijl ook al de finale met het pand “De Vrijheid” op de Heuvel. Ze verlieten trots het podium met een prachtige tweede prijs. De eerste prijs was voor het schildersbedrijf dat Paleis Het Loo onder handen heeft genomen.

Dit jaar staat Huis in Stijl met de inzending “De Oude Pastorie”, eveneens gelegen aan de Heuvel, zeer hoog aangeschreven en is geplaatst in de finale. Dit rijksmonument was na 10 jaar toe aan groot onderhoud en is door het team van Huis in Stijl Schilderwerken in 2 maanden geheel opgefrist. Dit is op een hoogstaande manier met authentieke methodes en producten uitgevoerd. “De Oude Pastorie” is terug in volle glorie en siert het straatbeeld als nooit tevoren.

Op 23 november 2017 vindt de uitreiking van de Schildersvakprijs plaats in het Amstel Hotel in onze hoofdstad. Een plaats op het podium is al een erkenning voor kwaliteit.

De Oude Pastorie bekijk hier de inzending.